Fotoprodukter

Efter digitalkamerans genombrott tenderar fler och fler bilder att bli liggande oframkallade på datorns hårddisk. Trots att det idag är billigare än någonsin att beställa vanliga papperskopior. Faktum är att flera företag erbjuder gratis framkallning. Samtidigt har dessa fotoföretag gjort det möjligt att prisvärt beställa andra fotoprodukter. Nedan kan du läsa om några av dessa.


Affisch

En affisch med en bra semesterbild eller ett trevligt collage av familjemedlemmarna är en kul inredningsdetalj. Du kan välja mellan en mängd layouter, bakgrunder och format.


Canvasduk

Ett foto tryckt på en canvasduk är en stycke konst som pryder sin plats i hemmet. Det kan vara bilder från ett dop, en fest eller en resa. Fotot trycks på en canvasduk som är uppspänd över en träram.


Fotobok

En resa, ett bröllop, ett barns första år. Det blr många fotografier och många minnen. Varför inte samla dem i en fotobok? Du plockar ut bilder, väljer bakgrund och skriver bildtexten och får hem en riktig fotobok efter ett par dagar. Detta är också ett mycket trevligare sätt att kolla på bilderna i en fotobok än att bläddra i en hög med framkallade bilder.


Kalender

En kalender är ett måste i de flesta hem så varför inte skapa en helt personlig kalender med bilder av familj, släkt och vänner. Du kan välja mellan en vanlig väggkalender, bordskalender eller en familjealmanacka. 


Mugg med foto

Tänk att dricka morgonkaffet ur en mugg med kärastans foto på. Du kan välja bild, text och ram och få det tryckt på en mugg av högklassig keramik som går att diska i maskin. Detta är också en rolig gåva om du inte kommer på vad du ska köpa.


Papperskopior

Vanliga klassiska papperskopior är perfekta till att klistra in i album eller rama in. Nu för tiden är förstoringar heller inte lika dyra som de en gång var.


Pussel

Med ett personligt motiv kan ett foto-pussel vara en perfekt present. Det finns lite olika varianter ute på marknaden. Skillnaden är oftast tjockleken, storleken och om det ingår någon ram eller inte.

Vykort

Det är enkelt att skapa personliga julkort, påskkort, inbjudningskort eller tackkort med personlig känsla. Det är bara att ladda upp bilden på nätet, skriva texten och skapa kortet med färdiga mallar.